duminică, 25 februarie 2018

Fosta iubită a lui Felix Baumgartner o ironizează pe Mihaela Rădulescu pe Facebook

                                             http://www.romaniatv.net/fosta-iubita-a-lui-felix-ba
umgartner-o-ironizeaza-pe-mihaela-radulescu-pe-facebook_240427.html              
                         Dan Silviu Boerescu a povestit, pentru paginademedia.ro, de ce nu a apărut niciodată Mihaela Rădulescu în Playboy. Diva a cerut 50.000 pentru a se dezbrăca în paginile cunoscutei publicaţii dar, când i-a primit, s-a răzgândit.

"Eram aproape înţeleşi, mai trebuia să lucrăm un pic la concept, dar în ultima clipă ea s-a sucit un pic şi a vrut un fel de poliţă de asigurare simbolică: Să-i trimit eu un email sau un fax oficial în care să-i propun suma respectivă pentru un pictorial în Playboy, pentru orice eventualitate.
Ea nu era probabil hotărâtă să apară şi zicea măcar să am, să pot arăta peste ani, să spun "uite mie mi s-a oferit cea mai mare sumă din istoria Playboy". Eu cu asta nu puteam să fiu de acord. Şi am zis nu: "semnăm contractul şi apoi facem orice campanie de PR vrei tu". Şi Mihaela trăieşte din PR, clorofila ei e PR-ul", a spus Boerescu pentru sursa citată.
În acelaşi interviu, acesta a dezvăluit şi sumele pe care le-au primit alte vedete, pentru a poza nud: Dana Săvuică a luat "până în 10.000", Loredana - 10.000 şi Andreea Antonescu - 30.000, cea mai mare sumă oferită până acum unei vedete Playboy, în România.

duminică, 12 martie 2017

Peripeţiile maratonistului român din Cartea Recordurilor care străbate lumea într-un scaun cu rotile acţionat manual

                                             http://adevarul.ro/news/societate/peripetiile-maratonistului-roman-cartea-re

Barbatul a incheiat astfel proiectul „Europa fara baiere”, reusind sa treaca prin sapte tari in calatoria sa, care nu a fost lipsita de peripetii: Romania, Serbia, Ungaria, Slovacia, Austria, Germania si Franta. Misiunea nu a fost deloc simpla date fiind zilele cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius, soferii nervosi din trafic sau micile probleme de accesibilitate la pensiunile si motelurile in care s-a cazat.    „Astazi este exact o saptamana de cand m-am intors. Am reusit sa parcurg mai multi kilometri decat mi-am propus initial. Am parcurs 1970 de kilometri cu fotoliul rualnt…

Citeste tot pe: http://www.ziarelive.ro/stiri/peripetiile-maratonistului-roman-din-cartea-recordurilor-care-strabate-lumea-intr-un-scaun-cu-rotile-actionat-manual.html
cordului-strabate-lumea-intr-un-scaun-rotile-actionat-manual-1_55c4b1c8f5eaafab2c56d6c1/index.html           
                                   

E posibil să călătoreşti din Finlanda în Africa cu jet ski-ul? Răspunsul uimitor al unui tată

                                     http://www.publika.md/demn-de-cartea-recordurilor-performanta-unui-finladez-care-a-ajuns-in-africa-cu-jet-ski-ul_2372991

A călătorit din Finlanda până în apropiere de Africa cu jet ski-ul. Este performanța-record a unui finlandez. Bărbatul a hotărât să se aventureze într-o astfel de călătorie după ce fiul său l-a întrebat dacă așa ceva este posibil.  
Bărbatul a pornit din Helsinki și a oprit în localitatea Ceuta, din apropierea coastei marocane. El a traversat cu jet-ski-ul, în patruzeci de zile, 3.000 de mile în Oceanul Atlantic, echivalentul a aproape 5.000 de kilometri.
Nu a făcut-o doar pentru distracție, ci a avut și o intenție caritabilă. Banii adunați vor fi donați unui spital de copii din capitala Finlandei.


.html         
                                 

A intrat în Cartea Recordurilor datorită… fulgerelor!

     

"Cea mai mare concentraţie de fulgere" i-a adus lacului Maracaibo din Venezuela un loc în Cartea Recordurilor. Practic, aici există o rată anuală de 250 de fulgere pe kilometru pătrat, informează BBC.
 
Pe acest lac au loc, în anumite perioade ale anului, 28 de fulgere pe minut, adică 1.680 de fulgere pe oră. Lacul din Nord Vestul Venezuelei este cel mai mare din America de Sud, curge prin oraşul Maracaibo şi se varsă în Marea Caraibilor.
 
În locul în care râul Catatumbo întâlneşte lacul Maracaibo există o medie anuală de 260 de zile cu furtună. Cerul este iluminat aici, timp de nouă ore, cu mii de blitz-uri produse de electricitate naturală.
                     
           http://e-politic.ziuanews.ro/revista-presei/a-intrat-in-cartea-recordurilor-datorita-fulgerelor-260646                                          

marți, 22 septembrie 2015

«Mama-record» a iubit o singură dată-Au trecut zece ani de când Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor

                                          http://www.libertatea.ro/detalii/articol/adriana-iliescu-femeia-care-a-intrat-in-cartea-recordurilor-552138.html
Iată că după 12 ani, Adriana Iliescu reușește încă să fie alături de copilul adus pe lume atât de spectaculos și controversat, scrie wowbiz. Fetița-record a fost sărbătorită la școală, de colegi, iar mai apoi mama ei a așteptat-o acasă, unde a surprins-o cum a știut mai bine.
Eliza s-a bucurat de toate darurile primite și a mărturisit că este nedespărțită de pian și de papagalul Pickie, care îi sunt cei mai apropiați prieteni.
Adriana Iliescu a devenit cunoscută în luna decembrie a anului 2004, când știrea că românca a rămas însărcinată la vârsta de 66 de ani făcea înconjurul lumii. La acea dată, aceasta figura în istoria medicinei moderne drept cea mai în vârstă femeie care urma să nască.


„M-am trezit cu o mare nenorocire pe cap acum, în preajma sărbătorilor”, a povestit ea într-un interviu acordat presei tabloide. „Vecinul meu din Bălceşti, Vâlcea, şi-a ridicat o vilă boierească lipită de casa mea părintească. Am apelat rapid la lege şi l-am dat în judecată”, a adăugat Adriana Iliescu.